Nový praktický kurz pro detoxikační poradce – začátečníky !

Každý začínající detoxikační poradce si nejdříve musí být jist vlastním měrením. Proto se Vám budou věnovat dvě zkušené poradkyně. Budeme pracovat s detoxikačními produkty MARION a pracovat v duchu řízené kontrolované detoxikace podle MUDr. Josefa Jonáše. Budeme měřit i rúzné vzorky potravin, koření, bylinek, aby jste získali praktické znalosti a  pochopili jak měřit.

Kurz 8.12.2018, se koná zde: TYRKYS – škola cestovního ruchu, Na Moráni 5, Praha 2. Lektorka Monika Šteflová a Denisa Pitnerová.

(Tento kurz je již plně obsazen, prozatím je volný termín 19.1.2019)

1. datum: 19.1.2019 (sobota), čas 10:00-15:00hod.
  2. lektorka: Ing. Jana Coufalová
  3. místo: Praha (místo bude upřesneno)
  4. cena kurzu: 500kč – pro poradce registrované v Asociaci nebo účastníky našeho rek. kurzu;  700kč – pro detoxikační poradce mimo Asociaci
  5. Počet míst omezen na: 6 – 8 začínajících detoxikačních poradcu na jeden kurz

Co sebou?
Zájemce o tento praktický kurz určený začátečníkum z řad detoxikačních poradcu si sebou přivezou: Salvii nebo Acucomb ev. nový přístroj Akuport M1 a psaci potřeby

Co obdržíte?
Skripta s manuálem obdržíte na míste. Doklad o absolvování školení.

Co se naučíte?
-jak pokládat otázky klientovi
-jak si zapsat informace které Vám řekne (jak si vytvořit klientskou kartu)
-jak změřit klienta a navrhnout vhodné detoxikační produkty (jak měřit potraviny, produkty, prostě jak pracovat s přístrojem)
-jak klientovi poradiť s úpravou stravy a vhodným pohybem
-jak si domluvit s klientem další termín návštevy, abychom v detoxikaci mohli pokračovat
-jak uchovávať záznam od klienta

V přídade zájmu si začínající detoxikační poradce muže na kurz privést vlastního figuranta s kterým bude pracovat a měřit jej (pokud chcete vlastního figuranta prosím napište nám o tom).

Přihlášky zasílejte na: denisa.pitnerova@asociacedp.cz do předmětu napište kurz začátečník;
Abychom vás mohli na kurz přihlásit budeme od vás potřebovat tyto údaje: jméno, adresa, telefón na vás

vedení Asociace detoxikačních poradcu