Podmínky pro členy ADP z. s.

Členem ADP se může stát každý certifikovaný detoxikační poradce z České republiky, který má alespoň 2 roky praxe, absolvuje příjímací pohovor a své vzdělání a praxi (v případě vyžádaní rady ADP) doloží při pohovoru se zástupcem asociace, příslušnými dokumenty. Zájemci ze zahraničí se mohou stát pouze přítelem asociace.

- Člen ADP aktivně vzdělává další zájemce o detoxikaci a to pomocí přednášek (materiál dodá vedení ADP)

- Všichni členové ADP pracují pouze s přístrojem Salvia, Acucomb nebo Akuport M1 + pomocí základní diagnostické metody EAV (Elektroakupunktura dle Dr. Volla) a preparátů z výzkumu MUDr. Josefa Jonáše - MARION + doplňky stravy v podobě minerálu a vitamínu. Žádné další diagnostické přístroje valná rada neodsouhlasila, tudíž je členové nemohou používat! Člen ADP má přístup na akce určené pro další vzdělávaní!

- Členem se stane pouze ten, kdo bude ověřen členy výběrové komise ADP (radou ADP). Člen ADP je povinen zaplatit roční poplatek určen valnou hromadou pro členy.

-Valná hromada jednomyslně schválila studium (rekvalifikační kurz a pak Postgraduálního vzdělávání) nebo další přednášky na různé odborné témy. Ten, kdo se v oboru dále nevzdělává, je pro ADP nedostačující. Členové musí znát všechny novinky, které se v oblasti řízené detoxikace podle MUDr. Josefa Jonáše dějí.

-ADP může také zájemce o členství odmítnout z důvodu nesplnění podmínek pro přijetí. Odmítnutý zájemce, může o členství opět zažádat po roce.

Výhody pro členy:

-přednostní informace o kurzech, akcích a novinkách ADP a firmy MARION s.r.o.

- sleva u nákupu produktů u firmy Marion

- slevy na akce požádané ADP

- uveřejnění v seznamu členů ADP na webu asociacedp.cz včetně osobního profilu

- využití loga ADP na svých propagačních materiálech