Zákon o léčitelích, který připravuje ministerstvo zdravotnictví, by měl zavést registraci léčitelů nebo povinnost vedení dokumentace. Počítá také s postihem těch, kteří budou provozovat léčitelství bez oprávnění nebo s povinností nahradit způsobenou škodu. Zatímco nyní všichni léčitelé praktikují živnost většinou jako poradci bez zvláštních pravidel, nově by tato profese měla mít svoje specifické povinnosti. Návrh zákona o léčitelství je připraven, nyní je ve vnitřním připomínkovém řízení uvedla mluvčí resortu Gabriela Štěpanyová.

Pokud budete chtít mít odbornost doporučujeme vám přihlásit se na další, již 3. běh rekvalifikačního kurz Poradce pro výživu (máme akreditaci MŠMT) kde máme schválen ve výuce i předmět detoxikace organismu – kurz 2019/2020 součástí kurzu bude i praxe v poradně.

Přihláška: new přihláška na rekv.kurz

Možnost rozložení úhrady až na 3 splátky (o tuto možnost si musíte napsat na email: denisa.pitnerova@asociacedp.cz)

Těšíme se na další zájemce o náš rekvalifikační kurz Poradce pro výživu s výukou detoxikace organismu.